2014. 02. 07.

17. fejezet



Tetszik nekem
 Zayn:
A buli napján izgatottan kelltem föl. Alig győztem kivárni, hogy végre valahára találkozom Mollyval. Ez az egy hét olyan csigalassúsággal telt el, hogy azt el sem bírom mondani. Ráadásul minden gondolatomban ő szerepelt. Még alig ismerem, de már belopta magát a gondolataimba és egyszerűen nem tudom onnan száműzni és már nem is akarom. Elhatároztam, hogy még ma este megkérem legyen a barátnőm és felejtse el azt az idióta barátját. Amúgy sem illik hozzá. Én jobb lennék neki és ezt ő is tudja a síve mélyén, még ha egyenlőre nem is vallja be. Megcsörrent a telefonom. Szórakozottan kaptam fel az éjjeliszekrényről, de mikor megláttam, hogy Perrie keres, gyorsan visszatettem az előző helyére. Nem akartam vele beszélni, ahogyan a másik két lánnyal sem. Igen, az elmúlt hét során mind a hármójuk egyfolytában hívogat és sms-ekkel bombáz. Már kezdtem azt hinni, hogy teljesen megbolondultak, de úgy látszik addig nem hagyják abba, míg nem beszélek velük. Igazság szerint nem is értem, hogy Roxy miért hívogat, hisz a múltkor eléggé kiborult. Nem hittem, hogy hallok még felőle. Na, mindegy. majd a buli után beszélek velük és megmondom mindegyinek az igazat és reményeim szerint addigra már Molly a barátnőm lesz, így neki is elmondok mindent. Joga van tudni és csak reméni merem, hogy nem fog emiatt mársi az utamra bocsátani. Megint megcsörrent a telefonom, de ezúttal Lavena neve villogott a kijelzőn. Nagyot sóhajtva nyomtam meg a hívás fogadás gombot.
- Végre, hogy méltóztattál felvenni a telefont. Napok óta nem beszéltünk. Van valami baj? Esetleg engem is érint? - akármi bajom volt, Lavena mindig azt hitte vele kapcsolatos. Komolyan mondom, ennyire önimádó csajt. Már az idegeimre megy. Mindegy, már nem kell sokáig elviselnem, mert holnap reggel kiadom az útját és akkor csak Molly lesz már nekem, ha minden a terveim szerint alakul, amit nagyon remélek.
- Bocsi rengeteg dolgom volt, találkozunk holnap reggel? - vágtam bele rögtön, hogy megszabaduljak végre tőle. Lavena egy hangosat sóhajtott, amiből rögtön tudtam, hogy bosszús, de szándékosan nem vettem róla tudomást.
- Rendben - adta végül meg magát, így amilyen gyorsan lehetett letettem a telefont és leballagtam a nappaliba. Már mindenki ott ült és néztek valami vígjátékot a tévében. Amint beléptem a nappaliban minden fej felém fordult.
- Jó reggelt - köszöntem vidáman, majd kórusba visszaköszöntek és megint minden figyelmüket a tévére fordították. Vállat vonva mentem ki a konyhába, hogy keressek valami harapnivalót, de nem jártam sikerrel. A hűtő kongott az ürességtől, szóval, ha kajálni akarok valamit, akkor jobb lesz ha bemegyek egy pékségbe.
- Mi a helyzet? - szólal meg mögöttem Liam, aminek hatására ijedtemben ugrom egyet. halkan felnevetett, de aztán megint elkomorodott és engem fürkészett tekintetével.
- Mivel mi a helyzet? - tettetem a hülyét pedig pontosan tudtam mire gondol. Liam megforgatta a szemeit, ezzel jelezve, hogy tudja értettem mire céloz és csak eljátszom, hogy nem tudom, de nem tett megjegyzést.
- Arról a lányról beszélek akit múltkor mondtál. Beszéltél azóta vele? - Liam faggatása valamiért az idegeimre ment,de jól is esett, hogy ennyire aggódik értem. Múltkor azt mondta örül a boldogságomnak, de közben aggódik, mert túl hamar nyíltam meg és fél, hogy az a lány összetöri a szívemet. megmondtam neki, hogy erre semmi oka, de Liam továbbra is játssza az aggódó apukát. Nem baj, mert nemsokára személyesen is megismerheti, így legalább neki sem lesznek kétségei.
- Minden rendben van. Viszont meghívtam a ma esti bulira, így ti is megismerhetitek végre és majd neked is be kell vallanod, hogy igazán különleges. - Liam tekintete még mindig kétkedve nézett rám, amin elmosolyodtam - tetszik nekem. Nagyon - folytattam a győzködését, ami egyre jobban hatott, mert elmosolyodott hangomat hallva - Mégsosem éreztem ilyet. Mikor meglátom az egész testemen adrenalin száguld végig. Olyan fura érzés - tekintetem egy távoli pontra szegeztem, miközben Liam alaposan megnézett magának. Gondolom most azt mérlegeli, hogy hihet-e nekem, vagy vizsgálja meg maga azt a lányt. Végül Liam sóhajtott egy nagyot.
- Rendben. nem szólok bele, de ugye azt tudod, hogy akkor szakítanod kell a barátnőidel? Azok alapján amiket meséltél róla, nem éppen olyan romlott lány, mint amire te buksz és nem hiszem, hogy könnyen megbocsátja, ha megcsalod - Liam szavai elgondolkodtattak. Igaza volt. Molly nem viselné el, ha megcsalnám. Amúgy is szakítani akartam a lányokkal, de így még fontosabb lett az ügy. Ideje mind a hármukkal beszélni, de még azelőtt, hogy Molly ideérne.
- Szakítani akartam velük Liam. Most, hogy egy ilyen lánnyal találkoztam, mint amilyen ő, eszem ágában sincs elengedni - Liam megint elmosolyodott, amjd visszament a nappaliba. Gondolataimba mélyedve indultam el az egyik kedvenc pékségem felé. Útközben arra az elhatározásra jutottam, hogy még ma beszélek mind a három lánnyal, ezért gyorsan bepötyögtem egy sms-t és már el is küldtem. Mind a hárman visszajeleztek, így most már pogácsával a kezemben indultam vissza a házhoz, hogy elkezdjek készülődni. Az biztos, hogy most nehéz mérkőzés áll előttem, de végig kell csinánom, hogy bűntudat nélkül lehessek együtt Mollyval. Amint vbeléptem a lakásba, felcsörtettem a szobámba és már kezdtem is a készülődést. Egy óra múlva idulásra készen voltam és már indultam is meg lefelé. Cézár ugatva követett. Gondolom zt hitte sétálni viszem. mosolyogv a hajoltam le hozzá, hogy megsimogassam.
- Most nem jöhetsz velem pajti. Tudom, hogy ilyenkor szoktalak sétálni vinni, de előtte el kell intéznem egyszerre három sárkányt - a kutya félrebillentett fejjel tanulmányozott. Nyelvét kilógatta és úgy nézett fel rám - Fogalmad sincs miről beszélek. Igaz? - a kutya erre ugatott egyet, mire elmosolyodtam. Ilyenkor úgy éreztem mintha egy emberrel beszélgetnék. Nem véletlenül mondják, hogy a kutsák majdnem értelmesebbek mint az emberek. Felálltam és fojtattam az utamat. Nem sokkal később már a kávézóban ültem, mikor megérkezett Perrie épp köszönni akart nekem, mikor betoippant Lavina és közvetlen mögötte Roxy. Mind a hárman értetlen tekintettel fordultak felém.
- Zayn, mi folyik itt? - tette csípőre Roxy a kezét. A másik két lány pedig követte a példáját. Vettem egy mély levegőt, hogy bátorságot merítsek, majd belekezdtem.- Be kell vallanom valamit - mind a hárman kíváncsian fürkésztek - Mind a hárman a barátnőim vagytok.

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett!!! hamar a kövit és remélem h Molly és Zayn összejön :)))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett! Jövő héten jön a kövi! Az még messze lesz, mikor Zayn és Molly összejön, addig még lesz pár dolog :)

      Törlés
  2. Szia!
    Hàt ez oltàri volt:)
    vàrom a kövit, De szègyeld magad itt abba hagyni:)
    Siessssss

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nemsokára jön a következő rész és kiderül mit szóltak a lányok! Ha nem ilyen részek lennének akkor nem lenne olvasóm :)

      Törlés